KDO SMO ?

 
 
 
 
 
SAŠA ŽERJAL   Z nami od 2017, prihaja iz Trnovce pri Trstu, kriv je za naš znani kruh in sladice. Kličejo ga tudi Italjan ali Sale. Obožuje testenine, paradižnik in slovenske kuharje ter ne razume sarkazma. Je bolj »nočna ptica«, pride in gre. Zanimajo ga divja zelišča in rokenrol.

SAŠA ŽERJAL

Z nami od 2017, prihaja iz Trnovce pri Trstu, kriv je za naš znani kruh in sladice. Kličejo ga tudi Italjan ali Sale. Obožuje testenine, paradižnik in slovenske kuharje ter ne razume sarkazma. Je bolj »nočna ptica«, pride in gre. Zanimajo ga divja zelišča in rokenrol.

TONI STRNAD   Z nami od 2016, prihaja iz Videm Dobrepolja, dela na topli sekciji, kličejo ga tudi Dolenjec ali Bobby. Njegova strast so vaške veselice, vožnja traktorja in country glasba. V prostem času seka drevesa in igra šah v domu starejših občanov.

TONI STRNAD

Z nami od 2016, prihaja iz Videm Dobrepolja, dela na topli sekciji, kličejo ga tudi Dolenjec ali Bobby. Njegova strast so vaške veselice, vožnja traktorja in country glasba. V prostem času seka drevesa in igra šah v domu starejših občanov.

TIMI ROŽIČ   Naš sous chef, z nami od 2016, prihaja iz Bohinja, kličejo ga tudi Globus, Diablo ali bohinjski brkati som. Njegova strast je destilacija gina in nogavice živih barv, v prostem času lovi hobotnice v bohinjskem jezeru.

TIMI ROŽIČ

Naš sous chef, z nami od 2016, prihaja iz Bohinja, kličejo ga tudi Globus, Diablo ali bohinjski brkati som. Njegova strast je destilacija gina in nogavice živih barv, v prostem času lovi hobotnice v bohinjskem jezeru.

MARTIN KONČAN   Z nami od 2015, prihaja iz Šentjošta nad Horjulom, zadolžen je za hladne predjedi in prigrizke, kličejo ga tudi Rambo. Njegova strast so puške in lokostrelstvo. V prostem času trenira balet in seka drva.

MARTIN KONČAN

Z nami od 2015, prihaja iz Šentjošta nad Horjulom, zadolžen je za hladne predjedi in prigrizke, kličejo ga tudi Rambo. Njegova strast so puške in lokostrelstvo. V prostem času trenira balet in seka drva.

 
VOJISLAV PREDA   Z nami je od 2016 ter je rojen ljubljančan, dela v strežbi, kličejo ga tudi Voje ali dr. Jugoslavija. Govori se, da ima super moči, namreč zelo je ploven. Videli so ga tudi v eni od epizod Sopranovih. Zanima se za zgodovino in geografijo, prosti čas preživlja z ženo in tremi otroci.

VOJISLAV PREDA

Z nami je od 2016 ter je rojen ljubljančan, dela v strežbi, kličejo ga tudi Voje ali dr. Jugoslavija. Govori se, da ima super moči, namreč zelo je ploven. Videli so ga tudi v eni od epizod Sopranovih. Zanima se za zgodovino in geografijo, prosti čas preživlja z ženo in tremi otroci.

MATJAŽ IVANC   Naš vodja strežbe in manager restavracije, prihaja iz Ljubljane, kličejo ga tudi Ivanec ali Jastreb. Legenda slovenske disko scene, strasten športnik in ljubitelj črno belih filmov. V prostem času je tudi tajni agent, agent mr. Bond.

MATJAŽ IVANC

Naš vodja strežbe in manager restavracije, prihaja iz Ljubljane, kličejo ga tudi Ivanec ali Jastreb. Legenda slovenske disko scene, strasten športnik in ljubitelj črno belih filmov. V prostem času je tudi tajni agent, agent mr. Bond.

JORG ZUPAN   Chef in idejni vodja kulinarične zgodbe Ateljeja. Rojen v Kranju in priseljen v Ljubljano, kličejo ga tudi Joreg. Obožuje salame s pistacijo in nefiltrirana vina. V prostem času se udejstvuje v Gasilskem društvu Šiška in trenira cha-cha-cha v domu kranjske mladine.

JORG ZUPAN

Chef in idejni vodja kulinarične zgodbe Ateljeja. Rojen v Kranju in priseljen v Ljubljano, kličejo ga tudi Joreg. Obožuje salame s pistacijo in nefiltrirana vina. V prostem času se udejstvuje v Gasilskem društvu Šiška in trenira cha-cha-cha v domu kranjske mladine.