IZJAVA O ZASEBNOSTI

 

Uporaba, namen hranjenja in obdelava

Restavracija Atelje se zavezuje, da bo trajno varovala uporabnikove osebne podatke.

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pošiljanja ponudb in rezervacije.

Za namen obveščanja hranimo:

-          naslov elektronske pošte,

-          ime,

-          priimek,

-          telefonsko številko.

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena. Vaše osebne podatke uporablja odelek za prodajo in marketing.


Iznos in obdobje hrambe

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.


Pravice posameznika

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva:

-           vpogled,

-           popravek,

-           popoln izbris,

-           prekinitev obdelave in hranjenja.


UPORABA PIŠKOTKOV

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s prodom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.